Θερμή υποδοχή για την τρίτη ηλικία

Ολυμπία
HIGH0o
LOW0o

Ηρεμία, πολυτέλεια αλλά και πλούσιο ιστορικό παρελθόν υπόσχονται καλοκαιρινές διακοπές πολλών αστέρων.

Αν διανύετε την ηλικία της ωριμότητας, επιζητάτε την άνεση και την πολυτέλεια ενώ η εύκολη πρόσβαση είναι προτεραιότητά σας, η μαγική Ριβιέρα της Ηλείας μοιάζει η ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ξεκουραστείτε σε υπέροχες ξενοδοχειακές μονάδες και αφεθείτε σε spa ευεξίας. Επισκεφθείτε θαυμαστούς αρχαιολογικούς χώρους και λουστείτε από την ενέργεια των μαγευτικών τοπίων. Γαστρονομικές απολαύσεις και μοναδικά κρασιά ολοκληρώνουν την εμπειρία σας.

ΟΙ ΓΑΛΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Στα Λουτρά Κυλλήνης, τα νερά είναι ρηχά ενώ η παραλία είναι οργανωμένη, με ξύλινους διαδρόμους και εύκολη προσβασιμότητα. Σκιερά σημεία εξασφαλίζει το όμορφο δάσος που περιβάλλει τη χρυσή αμμουδιά της Γλύφας. Το Αρκούδι μοιάζει με νησί: ψιλή άμμος και διάφανα νερά. Η υπέροχη παραλία του Καϊάφα είναι κεντημένη με λευκά κρινάκια. Στην οργανωμένη παραλία του Κάτω Σαμικού, μην περιμένετε εκπλήξεις: η γλυκιά ζεστασιά της απαλής άμμου θα ζεστάνει την καρδιά σας.

RELATED VIDEOS

Με την ιστορIα οδηγο στην Αρχαια Ολυμπια

Στη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, την Αρχαία Ολυμπία, θα νιώσετε το δέος να σας κυριεύει. Ξεχωρίζει ο γιγάντιος ναός του Δία, που δεσπόζει σε περίοπτη θέση. Στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας, η Νίκη του Παιωνίου και ο Ερμής του Πραξιτέλη, συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Επισκεφθείτε την Αρχαία Ήλιδα και το Ναό του Επικούριου Απόλλωνος, τον οποίο θα δείτε να ξεπροβάλλει μετά από μία υπέροχη διαδρομή κατά μήκος του ποταμού Νέδα.

Αναζωογονηθείτε και νιώστε την ενέργεια να σας κατακλύζει στην Ηλεία

Are you a local?

Give us your best tips and help people discover Τhe Vivid Land of Achaia

Have you visited Τhe Vivid Land of Achaia?

Share the experiences that inspired you

#olympia

hashtags

#WESTERN_GREECE

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Νιώστε την έμπνευση, εγγραφείτε στο newsletter μας και δε θα χάσετε κανένα νέο από την ταξιδιωτική συλλογή της Δυτικής Ελλάδας!

TOP

Login or Register

Log in Register

Added to your Lovelist