Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Αχαΐα
HIGH0o
LOW0o

Οι πλαγιές του Χελμού στολίζονται στα λευκά και ο μοναδικός οικότοπος της περιοχής των Καλαβρύτων μεταμορφώνεται σε ένα μαγικό χιονισμένο τοπίο. Μετά από μια διαδρομή μέσα στο αλπικό ελατόδασος, φτάνετε σε μια πλαγιά με επική ομορφιά και συγκλονιστική θέα, όπου σας περιμένει το Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων, το πιο κοντινό στην Αθήνα και ένα από τα πιο αγαπημένα στην Ελλάδα.

Κάθε χρόνο στις 13 πίστες του και σε υψόμετρο 1.700μ. – 2.340μ., το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων φιλοξενεί περισσότερους από 100.000 σκιέρ όλων των επιπέδων. Οι περισσότεροι από αυτούς σε νεαρή ηλικία, δίνουν τον τόνο στην απόλαυση της λαμπερής, κατάλευκης φύσης.

Η ομορφιά του τοπίου συνδυάζεται με τη λειτουργικότητα και τις ανέσεις του χιονοδρομικού κέντρου: άνετους χώρους στάθμευσης, δύο σαλέ, κατάστημα ενοικίασης εξοπλισμού και σχολή εκμάθησης σκι, 8 αναβατήρες, πίστες διαφορετικών βαθμών δυσκολίας συνολικού μήκους 20 χλμ., σταθμό πρώτων βοηθειών, 24ωρο εκχιονισμό των δρόμων.

Ζήστε την επική κατάβαση που ονειρεύεστε σε μαλακό και φρέσκο χιόνι και δοκιμάστε την εμπειρία μιας νυχτερινής χιονοδρομίας, που θα σας ανταμείψει με τον πλούτο των εικόνων της μαζί με άφθονη αδρεναλίνη.

Αυτή άλλωστε είναι η Δυτική Ελλάδα. Ένας τόπος, όπου οι εικόνες, οι στιγμές και οι αισθήσεις έχουν τη δύναμη να ζουν για πάντα. Ένα έπος!

Are you a local?

Give us your best tips and help people discover Τhe Vivid Land of Achaia

Have you visited Τhe Vivid Land of Achaia?

Share the experiences that inspired you

#achaia

hashtags

#WESTERN_GREECE

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Νιώστε την έμπνευση, εγγραφείτε στο newsletter μας και δε θα χάσετε κανένα νέο από την ταξιδιωτική συλλογή της Δυτικής Ελλάδας!

TOP

Login or Register

Log in Register

Added to your Lovelist