Ιδανικός προορισμός καλοκαιρινών διακοπών για μικρούς και μεγάλους

Αχαΐα
HIGH0o
LOW0o

Μαγευτικές παραλίες και ψυχαγωγία περιμένουν εσάς και τους αγαπημένους σας στη Δυτική  Ελλάδα.

Κουβαδάκια, μπρατσάκια, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες αλλά και ατελείωτες ρηχές αμμουδιές, φύση που σε προκαλεί να την εξερευνήσεις, τουριστική υποδομή που ξεπερνά κάθε προσδοκία, είναι μερικές μόνο από τις αφορμές για να επιλέξετε την Αχαΐα ως προορισμό των καλοκαιρινών σας διακοπών. Λίγα μόλις βήματα μακριά από τις παραλίες, η Πάτρα βρίθει προτάσεων για ψυχαγωγία ενώ η πληθώρα αξιοθέατων με πολιτιστικό ενδιαφέρον, θα δυσκολέψει την επιλογή σας. Εσείς, απλώς απολαύστε με την οικογένειά σας όσα περισσότερα μπορείτε!

ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ 

Τα παιδιά λατρεύουν τη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, χρυσαφένια αμμουδιά της Λακόπετρας αλλά και τα Νιφορέικα, το γραφικό παραθαλάσσιο χωριό, όπου οι οικογένειες απολαμβάνουν τα γαλαζοπράσινα νερά. Μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Αχαΐας, είναι η  Καλογριά που ξεχωρίζει για την τεράστια έκτασή της αλλά και για το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο δάσος της Ελλάδας, το πευκοδάσος της Στροφυλιάς με τη λιμνοθάλασσα Κοτυχίου. Το ψιλό κόκκινο βότσαλο στις Αλυκές θα τραβήξει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Μία τεράστια ακτογραμμή ξεδιπλώνεται στην υπηρεσία των οικογενειακών καλοκαιρινών διακοπών.

 

RELATED VIDEOS

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ …ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Ζωντανέψτε με τα παιδιά σας την εποχή των ιπποτών στο Κάστρο Πάτρας αλλά και στο Φρούριο του Ρίου, όπου θα «παραμονέψετε για πειρατές» πάνω από το θαλάσσιο πέρασμα στο Ιόνιο. Θαυμάστε τη μεγαλύτερη στον κόσμο καλωδιωτή Γέφυρα του Ρίου-Αντίρριου. Αναζητήστε κάποια παιδική ή εφηβική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» και ανιχνεύστε το παρελθόν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ, ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΖΩΗΣ

Κάθε μέλος της οικογένειας ανακαλύπτει στην Πάτρα όσα δίνουν χρώμα στις διακοπές. Το κέφι δεν έχει τελειωμό στο Καρναβάλι Πάτρας, με το «Καρναβάλι των Μικρών» να αποτελεί πανευρωπαϊκή αποκλειστικότητα. Θεσμό πλέον αποτελεί το Pick Πάτρας, γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ξεχωριστή εμπειρία shopping αλλά και χαλάρωση στα καφέ, επιφυλάσσει η οδός Ρήγα Φεραίου ενώ η γνωριμία με τα άλογα στο Πάρκο «Ιπποκάμηλος» και οι ιππικές αποδράσεις στο δάσος γοητεύουν τα παιδιά!

Μην αφήνετε το καλοκαίρι να περιμένει άλλο! Για ονειρεμένες οικογενειακές διακοπές, επισκεφθείτε την Αχαΐα!

Are you a local?

Give us your best tips and help people discover Τhe Vivid Land of Achaia

Have you visited Τhe Vivid Land of Achaia?

Share the experiences that inspired you

#achaia

hashtags

#WESTERN_GREECE

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Νιώστε την έμπνευση, εγγραφείτε στο newsletter μας και δε θα χάσετε κανένα νέο από την ταξιδιωτική συλλογή της Δυτικής Ελλάδας!

TOP

Login or Register

Log in Register

Added to your Lovelist