floga

Φωτογραφίζοντας την γη της Φλόγας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα "Φωτογραφίζοντας την γη της Φλόγας" για την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Η ανακοίνωση του διαγωνισμού θα αναρτηθεί στις 19 Ιουνίου 2023 στα social media:
https://www.facebook.com/olympianland/ 
https://www.instagram.com/olympianland/
https://www.facebook.com/webgreece/ 
και θα έχει ισχύει έως 02 Ιουλίου 2023.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα στείλουν τις φωτογραφίες τους (έως τρεις ο καθένας) στο email info@olympianland.gr.

Μετά την συλλογή των φωτογραφιών επιτροπή που θα ορίσει η Π.Ε. Ηλείας θα επιλέξει μέσα από ψηφοφορία τις 30 καλύτερες φωτογραφίες.

Αυτές οι 30 θα εκτυπωθούν και θα τοιχοκολληθούν σε ευδιάκριτό σημείο της πόλης του Πύργου για 15 μέρες και στο facebook account του Olympian Land. Στο Poster που θα τοιχοκολληθεί με τις φωτογραφίες θα υπάρχει QR Code οπού σκαναροντάς το με το κινητό τους οι πολίτες θα μεταφέρονται στις αναρτημένες φωτογραφίες στο facebook και θα την ψηφίζουν ως την αγαπημένη τους κάνοντας Like σε αυτή.

Οι τρεις φωτογραφίες που θα μαζέψουν τα περισσότερα Likes θα κερδίσουν από ένα δώρο με σειρά προτεραιότητας (1ος, 2ος και 3ος).

Σκοπός του διαγωνισμού
Σκοπός του φωτογραφικού διαγωνισμού είναι ο φακός του κάθε διαγωνιζόμενου να εκφράσει μια μοναδική στιγμή από περιοχές του νομού Ηλείας. Θέλουμε μέσα από τον φακό σας, η επιβλητική ομορφιά της Π.Ε. Ηλείας να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα.

Πάρτε μέρος
Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι λάτρεις της φωτογραφίας (ερασιτέχνες και επαγγελματίες) ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα απαραίτητα εφόδια είναι μία φωτογραφική μηχανή ή ένα smartphone και πολύ φαντασία.
 
Υποβολή συμμετοχής
Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με τρεις (3) έγχρωμες ή ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Η κάθε φωτογραφία θα πρέπει να είναι σε μορφή jpg και το αρχείο να φέρει το ονοματεπώνυμο του διαγωνιζόμενου, την τοποθεσία ή το αξιοθέατο που δείχνει η εικόνα και διαδοχική αρίθμηση 1, 2, 3. (π.χ Γιώργος Παπαδόπουλος_παραλία_ζαχάρω_1, Γιώργος Παπαδόπουλος_δάσος_φολόης _2, Γιώργος Παπαδόπουλος_πύργος _3.). To email που θα στείλετε θα πρέπει να έχει ως θέμα «Διαγωνισμός φωτογραφίας».
Υποβολή συμμετοχών στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@olympianland.gr μέχρι τις 02 Ιουλίου 2023.

ΔΩΡΑ
Τα δώρα του διαγωνισμού είναι τα εξής:
•    1ος νικητής: Ένα τριήμερο των 2 διανυκτερεύσεων για 2 άτομα με πρωινό στο 5άστερο Montana Spa & Hotel στο Καρπενήσι, μία προσφορά του τουριστικού οδηγού Web-Greece.gr.
•    2ος νικητής: Μονοήμερη εκδρομή από το τουριστικό γραφείο «Marneris Tours» στην Αμαλιάδα. 
•    3ος νικητής: Μονοήμερη εκδρομή από το τουριστικό γραφείο «Marneris Tours» στην Αμαλιάδα. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
•    Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι.
•    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό με μέχρι τρεις (3) ασπρόμαυρες ή έγχρωμες φωτογραφίες.
•    Οι συμμετέχοντες αποδέχονται την αποστολή φωτογραφιών μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
•    Τελευταία ημερομηνία για την υποβολή των φωτογραφιών ορίζεται η 2η Ιουλίου 2023. Πέραν αυτής καμία συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή.
•    Οι φωτογραφίες θα υποβληθούν σε ψηφιακή μορφή ΜΟΝΟ στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@olympianland.gr, θα γίνουν δεκτές σε μορφή JPEG. Η κάθε φωτογραφία θα πρέπει να είναι σε μορφή jpg και το αρχείο να φέρει το ονοματεπώνυμο του διαγωνιζόμενου, την τοποθεσία ή το αξιοθέατο που δείχνει η εικόνα και διαδοχική αρίθμηση 1, 2, 3. (π.χ Γιώργος Παπαδόπουλος_παραλία_ζαχάρω_1, Γιώργος Παπαδόπουλος_δάσος_φολόης _2, Γιώργος Παπαδόπουλος_πύργος _3.).
•    Τα φωτογραφικά έργα θα πρέπει να ανήκουν κατά πατρότητα στον συμμετέχοντα και να μην έχουν διακριθεί σε άλλους διαγωνισμούς.
•    Οι 30 φωτογραφίες που θα διακριθούν, θα εκτυπωθούν θα τοιχοκολληθούν σε ευδιάκριτό σημείο της πόλης του Πύργου για 15 μέρες. Θα αναρτηθούν επίσης στα social media του Olympian Land.
•    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τις 30 φωτογραφίες που θα διακριθούν για την προβολή της πόλης, µε οποιονδήποτε τρόπο κρίνουν ( εκθέσεις, προβολές, έκδοση αναμνηστικών λευκωμάτων, ημερολογίων, δημιουργία CD, ανάρτηση στην ιστοσελίδα του κ.λ.π.), χωρίς να θεμελιώνεται δικαίωμα άλλης αμοιβής του συμμετέχοντος και πάντα με τη δημοσίευση του ονόματος του δημιουργού.
•    Οι δε συμμετέχοντες στον διαγωνισμό αποδέχονται ρητά τον όρο αυτό και παραχωρούν το σχετικό δικαίωμα χρήσεως των διακριθέντων φωτογραφιών τους.
•    Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς των φωτογραφιών.
•    Η απόφαση της κριτικής επιτροπής είναι οριστική και δεν επιτρέπεται ουδεμία ένσταση ή άλλη διεκδίκηση.
•    Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα γνωστοποιηθούν στα social media accounts:
https://www.facebook.com/olympianland/ 
https://www.instagram.com/olympianland/
https://www.facebook.com/webgreece/ 

•    Τα δώρα του διαγωνισμού:
1ος νικητής: Ένα τριήμερο των 2 διανυκτερεύσεων για 2 άτομα με πρωινό στο 5άστερο Montana Spa & Hotel στο Καρπενήσι, μία προσφορά του τουριστικού οδηγού Web-Greece.gr.
2ος και 3ος νικητής: Μονοήμερη εκδρομή από το τουριστικό γραφείο «Marneris Tours» στην Αμαλιάδα. 

•    Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει αποδοχή των ανωτέρω αναγραφόμενων όρων.