Olympian breakfast

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποίησε με επιτυχία τα Olympian Breakfast Workshops στο πλαίσιο του προγράμματος της για την προώθηση της τοπικής γαστρονομίας και την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας.

Το Olympian Breakfast είναι το νέο brand name που συνδέει τις επίλεκτες τουριστικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που σερβίρουν πρωινό, κάτω από τα σύγχρονα standards ποιότητας, παράδοσης και υψηλής γαστρονομικής αξίας.

Τα workshops πραγματοποιήθηκαν τις ημερομηνίες  22/03, 27/03, 30/03 στις πόλεις Ηλεία, Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και είχαν ως στόχο την προβολή των τοπικών προϊόντων και την προώθηση της τοπικής κουλτούρας. Κατά τη διάρκεια των workshops, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα από τους τοπικούς παραγωγούς, να συζητήσουν με τους επιχειρηματίες και να ανταλλάξουν ιδέες.

Επίσης, στα workshops συμμετείχαν καλεσμένοι ομιλητές, οι οποίοι ανέπτυξαν θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τις προκλήσεις της αγοράς, αποτελώντας μια μοναδική ευκαιρία για τους επιχειρηματίες και τους καταναλωτές της περιοχής να συνδεθούν και να συνεργαστούν προς την κοινή ανάπτυξη.